PowerBatin.com

All about men and women...
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Kenapa tak appreciate?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
olynn



Number of posts : 4
Registration date : 16/12/2008

PostSubject: Kenapa tak appreciate?   Thu Dec 18, 2008 3:11 am

Kenapa setiap perhubungan itu tidak ada honesty disebabkan satu perkara jer
"TAK LAWA" & "TAK HENSEM" yang diaambil kira sedangkan agama dan budi pekerti yang menjadi sandaran?

Kenapa orang sekarang hanya mementingkan rupa paras dan body semata-mata untuk menjadi pasangan hidup atau bercouple?

Apa akan jadi pada mereka yang body ala-ala gemuk, muka pecah tembok? Kalau semua memilih yang lawa/hensem bagaimana yang sebaliknya?

Question Question Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
burnzdeck



Number of posts : 1
Age : 29
Location : kuala lumpur
Registration date : 08/03/2009

PostSubject: kekeke..   Sun Mar 08, 2009 2:48 pm

n0t all people like that..
yang penting kalo nak kapel..
JUST BE YOURSELF..
buang perasan jelus, gatay, yang buruk2..
s0meday mesti ade yg ketuk pintu ati mintak nk kapel..
Back to top Go down
View user profile
fakrul655



Number of posts : 2
Age : 43
Location : kelantan
Registration date : 09/09/2009

PostSubject: Re: Kenapa tak appreciate?   Wed Sep 09, 2009 9:45 am

Sebenarnya lawa atau hensem seseorang tu....bergantung atas penilaian orang yg menengok kita. Sebab tu bila kita tengok sesetengah couple tu.......

Yang pompuan lawa.....tapi yg lelakinya hitam & x hensem pulak tu. Begitulah sebaliknya. So dlm kes ni, Si lelaki tu hensem dari kaca mata pompuan yg lawa tu w/pun kita tgk x hensem....... Very Happy Very Happy Very Happy












JERSI EPL MURAH!...
Back to top Go down
View user profile
fogofo



Number of posts : 2
Age : 36
Location : Sabah
Registration date : 20/12/2013

PostSubject: Re: Kenapa tak appreciate?   Fri Dec 20, 2013 2:23 pm

tengok aje muka...
Tak OK buat sekarang
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Kenapa tak appreciate?   Today at 2:06 am

Back to top Go down
 
Kenapa tak appreciate?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PowerBatin.com :: Teruna Dara :: Kaunseling Masalah Cinta & Peribadi-
Jump to: