PowerBatin.com

All about men and women...
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 RAMPINGKAN TUBUH BADAN SEBELUM MALAM PERTAMA

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Puanlokman



Number of posts : 3
Age : 36
Location : perak
Registration date : 18/04/2011

PostSubject: RAMPINGKAN TUBUH BADAN SEBELUM MALAM PERTAMA   Mon Apr 18, 2011 12:37 am

Kilang pembuat Original foot patch dan gold original foot patch telah mengeluarkan sejenis Patch khas utk slimming diberi nama JUN GONG Slimming Patch.

Dimana, Slimming patch Jun Gong ialah produk baru yg menggunakan ramuan herba semulajadi utk mempercepatkan pemprosesan lemak berlebihan.

Slimming Patch tidak lekat di tapak kaki, ia dilekat di bahagian2 badan yg mempunyai lemak yg berlebihan. Selepas gunakan Slimming patch, tempat yg lekat slimming patch akan rasa sedikit panas, ini ialah kesan Slimming Patch mempercepatkan pembakaran lemak berlebihan.





KS-M Paris VS JUN GONG SLIMMING Patch
Supaya tidak kelirukan pengguna, Kilang Jun Gong yg merupakan pembekal foot patch yg terkemuka di rantau ini telah membuat keputusan untuk menukar bungkusan KS-M Paris dgn bungkusan baru yg tertumpu kpd pasaran export. Dimana, mulai akhir bulan Julai, bungkusan baru yg digantikan adalah seperti di bawah. Jenama Jun Gong digunakan seperti mana yg digunakan di atas kotak foot patch. KS-M Paris adalah jenama dibawah Jun Gong. Harap Maklum.




JUNGONG SLIMMING PATCH (KS-M PARIS)


HARGA YANG KAMI TAWARKAN :

20 keping = RM 1.40 sekeping.

50 keping = RM 1.30 sekeping.

100 keping = RM 1.20 sekeping.

500 keping = RM RM1.10 sekeping.

1000 keping = RM 1.00 sekeping.

*harga belum termasuk kos penghantaran.







• KSM Slimming patch direka khas untuk tujuan slimming. Kesannya adalah maksimum berbanding detox foot patch. Toksin biasanya berkumpul di tapak kaki kerana gravity dan system limfa. Tetapi lemak biasanya berkumpul di perut, paha dan bahu.

• Oleh itu, hanya lekat slimming patch di tempat yg sesuai dpt menyingkirkan lemak yang berlebihan.

• Selepas menggunakan KS-M Paris, bahagian yang dilekatkan slimming patch tersebut akan terasa panas dan sedikit kesakitan, ini adalah kerana kesan dari penggunaan KS-M Paris yang bertindak mempercepatkan pembakaran lemak berlebihan.

• Untuk mendapatkan kesan yg maksima, pihak kilang menasihatkan agar dilekatkan slimming patch ini di tengah-tengah pusat, tetapi bagi sesiapa yang tidak dapat menahan sakit, maka anda boleh menanggalkannya. Dan apabila kesakitan sudah hilang, maka anda boleh melekatkan semula di bahagian pusat. Ini disebabkan daripada kesan yang maksima. Tidak semua pengguna dapat menahan kesikitan tersebut.

FAQ:

1. Kalau nak letak kempiskan bahagian perut tu, kena letak sampai 4 bahagian skali ke?
Tak perlu,boleh letak kat bahagian pusat je.

2.Jenis pakai buang macam foot patch detox ke?
Tak. boleh tanggalkan sekejap & guna lagi. Tapi dicadangkan jangan terlalu banyak ulang.Lagi satu,kalau dah letak kat perut,perut aje,jangan tukar tempat lain spt bahu,paha,etc..

3.Pakai sekeping trus leh kurus ker?
Sekali pakai tak nampak kesan..tapi bergantung pada badan manusia.ada orang 5 keping..ade orang 20 keping.

4.Nak kena pantang makan x?
Tak perlu. Cuma digalakkan minum air kosong.


PENGHANTARAN BARANG :


SKYNET/ POSLAJU -Hanya 1-2 hari, barang anda tempah boleh sampai ke destinasi.
Cadangan masa yang sesuai untuk membuat bayaran : Waktu malam, jika mahu barang di pos ke esokkan harinya, dan terima barang pada hari berikutnya.

Penghantaran dijalankan setiap hari kecuali ahad, sabtu minggu pertama setiap bulan dan cuti umum.

Lokasi utama kami : Ipoh, Perak.

Cawangan : Banting, Selangor &

Kerteh, Terengganu.

Sesiapa yang nak datang ambil barang, boleh datang terus ke lokasi kami ini.


PEMBAYARAN :


Bayaran boleh di buat ke akaun KAMI di CIMB Bank atau Maybank.


SMS 019-4279435 untuk maklumat bank kami.


Selepas membuat bayaran, sila berikan alamat dan nombor telefon untuk kami pos barang andake talian 019-4279435



HUBUNGI :

MAJU BERKAT ENTERPRISE

Name : Encik Muhammad Lokman

email : encik_lokman@yahoo.com

HP : 019-4279435 (Encik Lokman)

untuk SMS : type "KSM SLIMMING" dan disertakan dengan pertanyaan anda.

boleh hubungi kami melalui email atau SMS.

anda akan dilayan sebaik nya.

Back to top Go down
View user profile
 
RAMPINGKAN TUBUH BADAN SEBELUM MALAM PERTAMA
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PowerBatin.com :: Teruna Dara :: Persediaan Ke Gerbang Perkahwinan-
Jump to: