PowerBatin.com

All about men and women...
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 mari enjoy mv ni dulu

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
annely



Number of posts : 5
Age : 25
Location : perak
Registration date : 16/01/2013

PostSubject: mari enjoy mv ni dulu   Sat Jun 08, 2013 12:18 am

haha!bg batin2 kat sini...jgn nervous noh, mari enjoy mv ni dr G Dragon dulu..mv ni mv yg sy paling suka lar..haha!
Back to top Go down
View user profile
sooang



Number of posts : 1
Age : 31
Location : KL
Registration date : 10/06/2013

PostSubject: Re: mari enjoy mv ni dulu   Mon Jun 10, 2013 6:51 pm

Saya sangat suka MV semua dia!!!!!aku rasa dia more famous than Big Bang sekarang.....Lagi, ada orang pernah cakap GD mempunyai elements of MJ dan Lady Gaga...dia memang hebat!!!!
Back to top Go down
View user profile
melindaapang



Number of posts : 1
Age : 26
Location : johor
Registration date : 11/06/2013

PostSubject: Re: mari enjoy mv ni dulu   Tue Jun 11, 2013 8:44 pm

eh hari tu, concert dia yg lepas tu kat Korea tu, ade seramai 13k org yg hadir kat stadium sana lah!!!jd korang rasa blh ker national stadium kita muat smua fans dia bila concert dia pd 22hb Jun ni??
Back to top Go down
View user profile
gongzaimee



Number of posts : 1
Age : 31
Location : KL
Registration date : 11/06/2013

PostSubject: Re: mari enjoy mv ni dulu   Wed Jun 12, 2013 10:17 am

Confirm dia boleh tu. Hari tu dekat Farenheit88,ticket dia yang berharga RM588 VIP jual habis dalam satu jam. Cepat tu!!!! Kamu dapat tak? Sekarag ada duit pun tak dapat la. Tapi hari ni saya nampak Xpax ada buat promosi untuk ni. Tukar telco ke Xpax lepas tu reload RM50. Kamu mungkin boleh dapat 2 ticket G-Dragon yang bernilai RM976 dan boleh hadiri rehearselnya. Bestkan? Cuba tengok Xpax website dia. Ada promotion details sana. xpax.com.my/promo_gdragon.php
Back to top Go down
View user profile
annely



Number of posts : 5
Age : 25
Location : perak
Registration date : 16/01/2013

PostSubject: Re: mari enjoy mv ni dulu   Thu Jun 13, 2013 4:43 pm

wow ari ni ari terakhir utk menang ticket tu...good luck ya smua!!! Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: mari enjoy mv ni dulu   Today at 2:04 am

Back to top Go down
 
mari enjoy mv ni dulu
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PowerBatin.com :: Tanya Lelaki :: Sembang Lelaki-
Jump to: