PowerBatin.com

All about men and women...
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 pelan ape yg paling best?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zhengmuu



Number of posts : 3
Age : 24
Location : perak
Registration date : 16/07/2013

PostSubject: pelan ape yg paling best?   Tue Jul 16, 2013 1:57 am

hye hye..i nk beli smartfon x lama kemudian nie,jd nk tanya sat korang tau x ape pelan data yg paling best? nk coverage bagus dan internet cpt..dan tentulah jgn mahal gak..ade x? tlg bg cadangan...skrg ade ape pelan yg tgh buat promosi ker?
kalo nk sign up pelan tu,x nk tukar ke nom yg baru blh ker?
Back to top Go down
View user profile
Lagamo



Number of posts : 1
Age : 28
Location : Kedah
Registration date : 16/07/2013

PostSubject: Re: pelan ape yg paling best?   Tue Jul 16, 2013 1:25 pm

Bagi i, telco line mcm Maxis,Digi kira ok lahh..Kalo u concern dgn budget,gunakan Digi prepaid data plan lahh.. I rasa yg tu best prepaid package bagi skrg.. Kalau x,u blh suggest ibu bapa tlg u apply bagi supplementary line jugak Laughing 
Back to top Go down
View user profile
grozzyly



Number of posts : 3
Age : 27
Location : terengganu
Registration date : 18/07/2013

PostSubject: Re: pelan ape yg paling best?   Thu Jul 18, 2013 12:18 am

i rasa nie,x de benda yg begitu baik lah....kalau bg ku, akan pilih lah yg terkenal mcm maxis ,digi atau celcom
lebih baik drp u mobile,telco yg baru tu,coverage pun x tentu lagi gut
kalau coverage tu x bagui,x payah guna lah kan
tp rasa ko blh simpan duit tu lah,jgn bazir sbb kan skrg byk tempat pun ade wifi dh....
Back to top Go down
View user profile
grozzyly



Number of posts : 3
Age : 27
Location : terengganu
Registration date : 18/07/2013

PostSubject: Re: pelan ape yg paling best?   Thu Jul 18, 2013 9:52 pm

bounce bounce bounce 


Last edited by grozzyly on Fri Jul 19, 2013 9:57 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
Simrelo



Number of posts : 1
Age : 28
Location : Kedah
Registration date : 16/07/2013

PostSubject: Re: pelan ape yg paling best?   Fri Jul 19, 2013 3:38 am

Ehhh kwn2ku, Umobile bagus lahh!
Mobile Internet Plan 38 dlm pasaran skrg adalah yg baharu mia, terutama utk pengguna yg low usage
FREE calls, FREE SMS, FREE prepaid SIM pack,Unlimited internet Usage with UMI 38 dn lain2 lagi byk manfaat ni!
Cuba tengok di sini
u.com.my/freedata
Setelah guna U mobile I sgt surprised, krn I baru tau kita blh hubungi rakan2 melalui Kakao Talk atau Wechat secara PERCUMA..haha skrg I selalu call dan sms dgn kawan saya setiap pagi mlm:D 
Lagi2 ade promo skrg! Baloi lahh..Dan u juga x perlu bimbang krn tukar ke U mobile u masih blh pakai nombor lama hehee Laughing
Back to top Go down
View user profile
zhengmuu



Number of posts : 3
Age : 24
Location : perak
Registration date : 16/07/2013

PostSubject: Re: pelan ape yg paling best?   Fri Jul 19, 2013 9:58 pm

x nk maxis lagi lah!! mahal sgt nie walaupun internet dia baik.. tp i x larat nk bayar dh!!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: pelan ape yg paling best?   Today at 2:06 am

Back to top Go down
 
pelan ape yg paling best?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PowerBatin.com :: Tanya Wanita :: Sembang Wanita-
Jump to: