PowerBatin.com

All about men and women...
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Berapa bil hp korang?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
miniang



Number of posts : 4
Age : 26
Location : kedah
Registration date : 14/01/2013

PostSubject: Berapa bil hp korang?   Wed Mar 12, 2014 7:01 pm

hai smua, nk tanya sat brp bil hp korang sebulan?

1) <RM50
2) RM50-RM100
3) RM101-RM300
4) RM301-RM700
5) >RM700

dan telco company korang ade bg apa pe faedah kat korang x? mcm VIP membership? ade x? tlg share ye ^^
Back to top Go down
View user profile
zhengmuu



Number of posts : 3
Age : 24
Location : perak
Registration date : 16/07/2013

PostSubject: Re: Berapa bil hp korang?   Wed Mar 12, 2014 7:03 pm

bil i lebih drp RM1000 sebulan eh. byk sgt kan? hihi
i rasa telco company tu mmg x nk menghilangkan customer yg mcm i ni lah.
mesti dpt untung byk kan? hihi
Back to top Go down
View user profile
annely



Number of posts : 5
Age : 25
Location : perak
Registration date : 16/01/2013

PostSubject: Re: Berapa bil hp korang?   Wed Mar 12, 2014 7:08 pm

I punya phone bill 1 bulan kena guna sampai RM200.. Plan yang I guna sekarang ialah Celcom First Elite.. Celcom First Elite punya member boleh mendapat banyak manfaat seperti boleh mendapatkan nombor phone pilihan sendiri dan ada jugak tempat letak kereta yang khas untuk member di Blue Cube.. Nak tau lebih boleh layari https://www.celcom.com.my/personal/plans/elite
Back to top Go down
View user profile
jienie



Number of posts : 1
Age : 18
Location : pahang
Registration date : 12/03/2014

PostSubject: Re: Berapa bil hp korang?   Thu Mar 13, 2014 8:29 am

rugilah jika telco company hilang customer macam u la zhengmuu.. Laughing boleh bagi tau macam mana u guna sampai lebih drp RM1000 sebulan..
sy baru perasan celcom first elite memang popular mungkin sebab ada maria sharapova yg jadi dutanya..haha
tengok blog ini yanayassin.com/2014/02/maria-sharapova-duta-celcom-first-elite.html
zhengmuu u patut daftar Celcom First Elite First Advantage, u dah bayar 1K dan sebagai customer 1000 dgn berbelanja bulanan melebihi RM1, 000 selama 6 bulan berturut-turut atau lebih boleh dpt khidmat panggilan pelanggan peribadi,pilih no yg u suka, ada free anniversary device dan byk lagi..jangan lepaskan peluang ini..
Back to top Go down
View user profile
grozzyly



Number of posts : 3
Age : 27
Location : terengganu
Registration date : 18/07/2013

PostSubject: Re: Berapa bil hp korang?   Fri Mar 14, 2014 2:04 pm

laa aku pakai RM30 lebih sebulan je lah. x de apa pe manfaat pon lah sbb perbelanjaan rendah sgt aku rasa. haha
tp nnt klo aku ade belanja byk, aku mmg akan sain pelan tu. rasa best gak! hihi
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Berapa bil hp korang?   Today at 2:05 am

Back to top Go down
 
Berapa bil hp korang?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PowerBatin.com :: Tanya Wanita :: Sembang Wanita-
Jump to: